Kindergarten in Malyi Poluyaroslavsky Pereulok

  • Antonina Plakhina

Abstract

The architectural concept of the building was formed gradually, in the process of overcoming of this or that standard regulating construction of kindergartens. The territory remained after development was not enough for providing each group with a playground. That is why the playgrounds are partially located on accessible roofs. It defined a distinctive outlook of the building: its both wings are terraced and resemble decks of a ship. The flow-through verandas on the earth and on the roof with small toylike houses integrate the main building and its ground into a single community.
How to Cite
PLAKHINA, Antonina. Kindergarten in Malyi Poluyaroslavsky Pereulok. project baikal, Russian Federation, n. 50, p. 18-21, nov. 2016. ISSN 2309-3072. Available at: <http://www.projectbaikal.com/index.php/pb/article/view/1032>. Date accessed: 19 oct. 2018. doi: https://doi.org/10.7480/projectbaikal.50.1032.

Keywords

pre-school educational institution; standards; architectural concept; kindergarten layout

Published
2016-11-21